Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Godess Royal Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs Sunt manierat, ma port civilizat
Brand
Educatie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cursul se adreseaza atat copiilor care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele si bunele deprinderi, cat si celor cu probleme comportamentale sau mici carente. Astfel copiii isi pot insusi cunostintele uitate sau poate, chiar cunostinte noi.

Prin acest curs ne-am propus sa ne reamintim si/sau sa invatam printre altele, cum salutam, cum ne prezentam, cum ne imbracam, cum ne comportam in societate, bunele maniere la masa, despre arta conversatiei, cum primim si cum oferim cadouri.

Jocurile de rol si materialele utilizate in cadrul cursului sunt situatii pe care copilul le poate intalni in viata de zi cu zi, reusind astfel sa le perceapa pe cele dificile in care ar putea fi pus in anumite momente si sa decida asupra solutiei corecte.

Bunele maniere reprezinta de fapt, cartea de vizita a fiecarui individ si odata deprinse, ne folosesc si ne insotesc toata viata.

Cursul se desfasoara pe parcursul a 4 module, fiecare cu o durata de 1h si 50 de minute, cu frecventa saptamanala (in weekend).
Varsta minima de participare la curs este de 6 ani, iar varsta maxima de 13 ani, insa copii vor fi repartizati in grupe de 6-8 ani, 8-10 ani, 10-13 ani.
Locurile sunt limitate la 12 si se ocupa in ordinea rezervarilor.

Locatia unde se desfasoara cursul:Bucuresti,sectorul 4,Str.George Bacovia,nr.6
Din Gura in Gura